Establiments

Gaudeix de les compres i del teu temps

Burger King L'Ametlla del Vallès

Cada dia més d'11 milions de clients visiten els restaurants BURGER KING® al voltant del món. I ho fan perquè els nostres restaurants són reconeguts per servir productes d'alta qualitat, gran sabor, hamburgueses 100% fetes a la graella i a un preu accessible. Fundada en 1954, Burger King Corporation ha creat la segona cadena d'hamburgueses més gran al món. Llar original de l'hamburguesa WHOPPER®, on trobaràs productes i serveis de qualitat que et proporcionaran una gran experiència. El nostre compromís és oferir ingredients d'alta qualitat, cuinar seguint les nostres receptes originals i crear experiències úniques. Això és el que defineix a la nostra marca durant més de 60 exitosos anys.

 

DetallsHorari: de diumenge a dijous de 11:00 - 00:00h, divendres i dissabtes de 11:00 - 01:00h.
Telèfon: 93 625 05 60
Categoria: Oci i Restauració, Alimentació
Més informació

Establiments relacionats

El centre

El Centre Comercial Sant Jordi situat al costat de l'autovia C-17 a l'Ametlla del Vallès obre les seves portes de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.

T'esperem a les nostres botigues on pots comprar mobles, alimentació, electrodomèstics, joguinesŠ, relaxar-te als nostres centres de salut o gaudir dels nostres restaurants i serveis.

Adreça
Segueix-nos

Prometem no enviar spam ;-)