Establiments

Gaudeix de les compres i del teu temps

Casa Tió

Casa Tió, és una empresa amb molta experiència dins el sector carni, en funcionament des de 1916
Aquests últims anys, la nostra empresa s’ha expandit amb força posant noves botigues per la província de Barcelona, i venent al consumidor final la carn en safates. Alhora també tenim un punt de venda per a minoristes (restaurants, escoles...).

La qualitat contrastada de Casa Tió, és deguda a la cura que es té de cada producte, així com la confiança i el seguiment dipositat als nostres proveïdors.
Però el nostre secret, per haver aconseguit una carn de primera qualitat amb uns preus excel·lents és que gran part dels nostres productes ens els elaborem nosaltres des de l’inici fins al consumidor final.

Començant per fabricar el pinso per el bestiar, engreixats i sacrificats per nosaltres mateixos, ens arriba la carn a les nostres instal·lacions de Les Franqueses en un estat excel·lent per poder-la desfer i posar-la en safates per poder ser adquirides per els nostres clients.

Dins les nostres instal·lacions renovades recentment per poder oferir una millor qualitat, tenim una sala on desfer les nostres vedelles, xais i cabrits. Una altre per desfer i posar en safates la carn d’au (pollastres, gallines, gall d’indi) i també els conills. Una altre sala per poder desfer el porc. Una cuina per poder elaborar els nostres plats precuinats, canelons, lasanya, pilotilles... Així també una sala blanca on llescar i envasar el nostre embotit elaborat per nosaltres mateixos.

DetallsHorari:
Telèfon:
Categoria: Alimentació
Establiments relacionats

El centre

El Centre Comercial Sant Jordi situat al costat de l'autovia C-17 a l'Ametlla del Vallès obre les seves portes de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.

T'esperem a les nostres botigues on pots comprar mobles, alimentació, electrodomèstics, joguinesŠ, relaxar-te als nostres centres de salut o gaudir dels nostres restaurants i serveis.

Adreça
Segueix-nos

Prometem no enviar spam ;-)